Wie zijn wij?

Hoi allemaal,

Hier is ie dan de beloofde website van de bouw van ons nieuwe huis in Ravels-Eel, BelgiŽ. Ja en wie zijn ons dan? Wij zijn Marco en Emy en wonen nu nog in Tilburg, Nederland. Het komende jaar hopen we ons huis in BelgiŽ te gaan bouwen. Op deze website kun je de voortgang volgen. Alle verhalen, zoektochten, frustraties en foto's zullen we met je delen.

Tja leuk zul je zeggen maar wie zijn jullie dan in het echte leven als jullie je sprookjeshuis niet najagen?

Okť okť hier dan een kleine samenvatting van ons:

 

Wij zijn Marco, 34 jaar en en Emy, 33 jaar. Inmiddels al weer zo'n 14 jaar bij elkaar. In het dagelijkse leven werkt Marco in de computerwereld en Emy in de verzekeringswereld. Samen reizen we graag de wereld rond om allerlei mooie plekjes te zien, vliegtuigen te spotten, de onderwaterwereld te bewonderen en artiesten te zien optreden. Onze rugzak is onder andere al in zo'n beetje heel Europa, Thailand, Mexico, Amerika, MaleisiŽ, Singapore, IndonesiŽ, Canada, AustraliŽ, Egypte, JordaniŽ, Oman, Bahrein, enz. geweest. Afgelopen jaar hebben we de rugzak helaas op de zolder moeten laten maar dit jaar zijn we vast van plan die rugzak er weer af te halen voor een mooie reis.

Marco kan zich de hele dag bezig houden met zijn computer. Wat doet hij daar dan zoal mee zul je zeggen. Het belangrijkste zijn natuurlijk de vliegtuigen. Zoveel mogelijk informatie verzamelen en dit dan weer delen met elkaar op de Scramble-site. Daarnaast schietspelletjes spelen met Francois. Dan heb je er geen kind meer aan, grinnik.

Emy kun je stilhouden door een tv voor haar snufferd te zetten. Lekker zappen en zo hard mogelijk meezingen met de muziekzenders. Dit kan altijd gecombineerd worden met een boek. Of het nu een zever, een thriller of een literaire roman is daar draait ze haar hand niet voor om. Daarnaast is ze een fervent concertbezoekster samen met Sophie. Ze hebben al heel wat gezien in de bijna twintig jaar dat ze concerten bezoeken. George Michael, Robbie Williams, Take That, Tickled Pink, Wet Wet Wet, INXS, Party in the Park, Daniel Bedingfield, Spandau Ballet, Bros, Netaid etc. De lijst is eindeloos.